Denné menu

Dočasne zatvorené.

Ďakujeme za pochopenie

Pondelok

Utorok

Streda

Štvrtok

Piatok

Sobota

Nedeľa

Alergény

1. Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich.
2.Kôrovce a výrobky z kôrovcov.
3.Vajcia a výrobky z vajec.
4.Ryby a výrobky z rýb.
5.Arašidy a výrobky z arašidov.
6.Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov.
7.Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy).
8.Orechy, konkrétne mandle, lieskové oriešky, vlašské orechy, kešu oriešky, pekanové orechy, brazílske orechy, pistáciové oriešky, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9.Zeler a výrobky zo zeleru.
10.Horčica a výrobky z horčice.
11.Sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien.
12.Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov.
13.Vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu.
14.Mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.