Denné menu

Zatvorené.

Pondelok

Utorok

Streda

Štvrtok

Piatok

Sobota

Nedeľa

Alergény

1. Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich.
2.Kôrovce a výrobky z kôrovcov.
3.Vajcia a výrobky z vajec.
4.Ryby a výrobky z rýb.
5.Arašidy a výrobky z arašidov.
6.Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov.
7.Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy).
8.Orechy, konkrétne mandle, lieskové oriešky, vlašské orechy, kešu oriešky, pekanové orechy, brazílske orechy, pistáciové oriešky, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9.Zeler a výrobky zo zeleru.
10.Horčica a výrobky z horčice.
11.Sezamové semeno a výrobky zo sezamových semien.
12.Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l z hľadiska celkového obsahu SO2, ktoré sa majú počítať pri výrobkoch určených na priamu konzumáciu alebo po obnovení podľa pokynov výrobcov.
13.Vlčí bôb a výrobky z vlčieho bôbu.
14.Mäkkýše a výrobky z mäkkýšov.