Tabuľka Videl Ostrý Rozchod Hliníkový Stôl Videl Sánky 60°Uhle Koncov Tabuľky Videli Príslušenstvo Oblek Pre Sledovanie Videl

Na sklade
€88.03 €43.13

Kategória: Nástroje
Sku: # f147947

Tabuľka Videl Ostrý Rozchod Hliníkový Stôl Videl Sánky 60°Uhle Koncov Tabuľky Videli Príslušenstvo Oblek Pre Sledovanie Videl

Tento ostrý rozchod je vysoký výkon tesárstvo uhla nástroj s ostrý príručku, v ktorej sa pripojí do ostrého sloty tabuľky videl, potom sprievodcov ostrého rozchod paralelne s čepeľ pre vysoko presné uhlové rezy a crosscuts.

Kalibráciu, existuje 13 stop drážky na plus a mínus(pridať často používané 22.5°stop drážky), uhol príručku v 5 ° krokoch počas celého 120 ° rozsahu.Tabuľka videl sánky prijíma laser-označenie technológie, ktorá je valivé a rozsah je stále jasné, po opakovanom použití.

Pevné hliníkové ostrý bar bol 17.7 palca na dĺžku a je 0.35 palec tlstý podľa 7inch široký, s 3 nastavovacie skrutky, ktoré je pohodlnejšie vložiť do slotu otvory a opraviť sedadla.Kovové pol kola hlavu design s 45° plot, dajte kusy potreby položky vedľa plota, potom nastavte do pravého uhla, a pomelie ju.

Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, táto presnosť ostrý rozchod plot je nielen odolný, jeho presné a ukladá nastavenia času.Poskytnúť poskytnúť hex kľúč maticový kľúč na nastavenie piesty, splnenie rôznych potrieb.

Ostrého rozchod oblek pre väčšinu štandardných tabuľka videl, kompatibilné s populárnej značky stôl píly, pásové píly, router stoly, disku a pás sanders, ostrého meradlá sú ploché, bez otrepov, bezpečnosť, a hands-free.To je v súčasnosti musí mať pre každú rodinu.

farba:Strieborná

Materiál:Kov

Obsah Balenia:

1 x Presnosť Ostrý Rozchod

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Špecifikácie Popis
Pôvod: Kontinentálna Čína

Najnovšie Recenzie

Môžete tiež rád