4Pcs Batožinové Popruhy pre Cestovanie Pridať Taška Vysoko Elastické Popruhy Batožinu Taška Bungees s Nastaviteľné Pracky Kufor Pás Trvanlivé

Na sklade
€27.89

[27.5-94.4 v Nastaviteľné Batožiny Popruh] Táto batožina popruhu ponúka vysoko elastické, ktorý má minimálne úsek veľkosť 70 cm/27.5 v a maximálne úsek veľkosť 240 cm/94.4 v.A šírku batožiny popruhu je približne 2,5 cm.Účinne brániť svoju batožinu od otvorenia náhodou pri cestovaní alebo v pohybe.Pohodlné a jednoduché použitie, užívať a pohodlnejšie cestovanie.

[Premium Quality] Táto batožina popruh a je vysoko elastický polyester, že je silné, odolné, nie ľahko deformovať a prestávky.Je praktické mať veľkú tašku na mieste na vrchole vykonávať na kufor.A to môže vydržať ťažké drvenie a zrážky počas jazdy.

[Pracky Dizajn] Táto batožina pás je navrhnutý s prackou, ktorý je jednoduchý na použitie, k dispozícii na uvoľnenie pracky, bezpečne a rýchlo.Ideálne pre zabezpečenie bezpečnosti vašej batožiny.A to neprasknú, keď ohnuté dovnútra alebo von.Chráňte svoj kufor a predĺžiť životnosť kufor.Praktické a pohodlné na používanie.

[Robí Cestovanie Jednoduché] Táto batožina popruh v súlade s rôznymi batožinu, check-in normy.A to je ideálny pre stohovanie extra batožinu bezpečne a udržanie vašej batožiny viac organizované.Chrániť položky vo vašej batožiny pred poškodením.Vhodný pre ľudí, ktorí majú všetky druhy veľké tašky a veľa batožiny, cestovných jednoduchšie.

[Praktický Darček] Táto batožina popruh je musí mať cestovné dobrý pomocník, vhodný pre obchodné cesty, dovolenku, výlety, atď.To môže byť tiež použitý pre tašky, kufre, toolboxes, kufre, batohy a ďalšie.Batožinový pás je praktický darček pre seba, rodinu, priateľov a kolegov.

Popis:

Táto batožina popruh s vysoko elastické, ktorý je silný a odolný.Navrhnuté s prackou, ktorý je ľahko ovládateľný a zaistiť bezpečnosť vašej batožiny.Je potrebné dobrým pomocníkom pre cestovanie.

Kľúčové Funkcie

Prenosné a Ľahko Skladovať: Táto batožina popruh je ľahký a prenosný ponúka bezproblémové cestovanie skúsenosti.A batožiny popruhu je ľahko skladovať bez veľa priestoru.

Vysoká pružnosť: Tento batožiny popruhu ponúka vysoko elastické, ktorý má minimálne úsek veľkosť 70 cm/27.5 v a maximálne úsek veľkosť 240 cm/94.4, v ktorej je praktické použitie pri cestovaní.

Špecifikácia

Názov: Batožinové Popruhy

Materiál: Polyester

Minimálne Úsek Veľkosť: 70 cm/27.5 v

Maximálny Úsek Veľkosť: 240cm/94.4 v

Šírka: 2,5 cm

Poznámka:

1.Tam môže byť mierne rozdiely medzi obraz a skutočné farby tovaru.Budeme sa snažiť ukázať vám presne farba

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na ručné meranie

4×Batožinové Popruhy

Odkladacia Zásuvka Popruhy,Odolné Odkladacia Taška Bungee,Kufor Popruh Blet

Špecifikácie Popis
Pôvod: Kontinentálna Čína

Najnovšie Recenzie

Môžete tiež rád