DIY Motýľ Tvar Keychain Prívesok Silikónové Formy Ženy Náhrdelníky Náušnice Prívesky Ornament Epoxidová Živica na Odlievanie Foriem, Taška Dekor

Na sklade
€4.42 €2.78

DIY Motýľ Tvar Keychain Prívesok Silikónové Formy Ženy Náhrdelníky Náušnice Prívesky Ornament Epoxidová Živica na Odlievanie Foriem, Taška Dekor Funkcie:

Naše živice odlievacie formy sú vyrobené zo silikónového pokročilé techniky, pružné a trvanlivé, opakovane a hladké.Štýlové silikónové formy, jedinečné DIY živica na odlievanie nástroje.

Užite si Diy Fun: môžete pridať aj sušené kvety, flitrami alebo čo sa vám páči a zmes živice s farbou, atď.vytvoriť jedinečné prívesky.Môžete predviesť svoj úžasný umelecký talent nimi!

Všeobecne Kompatibilné: silikónové pre prívesok forma je pre väčšinu živice a odlievanie materiálov, ako sú epoxidové živice, cement, hlina, polyesterové živice, gum pasty, atď.

Odolné & Opakovane: epoxy forma je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu, dobre vyrobené, mäkká, pružná, ľahko demold, robustné, nie je ľahké dostať deformované, umývateľný, veľmi trvanlivý a je opakovane použiteľný.

Skvelý Darček: Tieto živice odlievacie formy môžu byť použité pre keychains a DIY Šperky, prívesok.Ideálny darček pre priateľa a priateľka, alebo manžel a manželka na Valentína, výročie, Narodeniny alebo Vianoce.

Špecifikácie:

Materiál:Silikón

Kategória:Ako na Obrázku Zobraziť

Balenie Obsahuje:

1 Kus Motýľ Silikónové Formy

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie,Prosím, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Špecifikácie Popis
Číslo Modelu: Motýľ Silikónové Formy
Šperky Zistenia Typ: Motýľ Silikónové Formy
Podpora: veľkoobchod, dropshipping
Položka Dĺžka: 0inch
Vlastnosti Produktu: Motýľ Silikónové Formy
Položka Priemer: 0inch
Položka Druh: Šperky Zistenia
Položka Šírka: 0inch
Položka Výška: 0inch
Položka Hmotnosť: 20g
Názov Značky: JAVRICK
Materiál: Silikónové

Najnovšie Recenzie

Môžete tiež rád