10PCS 1/4 palce Hex Ramienka Skrutkovač Bitov Držiteľ Rozšírenie Bar Keychain Skrutku Adaptéra Vŕtať Zmena(5 Farieb)

Na sklade
€24.52 €10.54

10PCS 1/4 palce Hex Ramienka Skrutkovač Bitov Držiteľ Rozšírenie Bar Keychain Skrutku Adaptéra Vŕtať Zmena(5 Farieb) [1/4 " Hex Ramienka Skrutkovač Držiak Bitov]balenie obsahuje 10 ks 1/4 hex ramienka rukoväť keychain predĺženie tyče s čiernou kovové závesné pracka, kompatibilný s väčšinou 1/4 rýchlo hex rukoväte a 1/4 hex zásuvky a rôzne elektrické skrutkovače, ručné skrutkovače a vrtákov.

[Strong & Robustné]Na vrtáka rozšírenie konzola je vyrobená z vysoko kvalitného kovu, môže dosiahnuť maximálnu životnosť a predĺži životnosť, a chromovaných povrch je proti hrdzi a korózii odolný,anti-oxidačné.

[Bezpečnosť Používať]To môže byť vykonané s vami, aby sa zabránilo náhodnému pád z šesťhranné rukoväť.Je jednoduchšie vyzdvihnúť si výrobok a výmenu vrtáka musíte jednou rukou, ktorá pomáha zaistiť bezpečnosť výškový operácie.

[Ziskové & Široko Aplikácie]V keychain predĺženie tyče s malé rozmery a ľahká na prenášanie, vhodná pre prevod rôznych vrtákov, skrutkovače atď.To môže byť tiež použitý kľúčenku.

Materiál:Hliníková zliatina

farba:Multicolor

Obsah Balenia:

10 x 1/4 hex ramienka rukoväť keychain predĺženie tyče

1 x kovové závesné pracka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Špecifikácie Popis
Pôvod: Kontinentálna Čína
Názov Značky: ACAMPTAR

Najnovšie Recenzie

Môžete tiež rád