Priechodka Nástroj Priechodka Punč Nastaviť Priechodka Punč uvedené Vrátane 500Pcs 3/8 Palca osadené priechodkami Pre Tkaniny,Plátno,Plachtou,A Viac

Na sklade
€49.21 €28.05

Priechodka Nástroj Priechodka Punč Nastaviť Priechodka Punč uvedené Vrátane 500Pcs 3/8 Palca osadené priechodkami Pre Tkaniny,Plátno,Plachtou,A Viac

Naše priechodka nástroj set je trvalé a pevne konštruované tak, aby sa zabezpečilo dlhodobé použitie.Pracuje na rôznych materiálov, ako sú textílie, plátno, plachtou, a ďalšie, takže je základným nástrojom pre DIY projekty, opravy a profesionálne použitie.

Tento priechodka súprava obsahuje 500 ks 3/8 palca osadené priechodkami, dáva vám veľké množstvo kvalitných kovových osadené priechodkami, Ideálny pre posilňovanie otvorov v rôznych materiáloch.

Na priechodka otvor úder je ľahko ovládateľný a otvor punč kliešte sú navrhnuté tak, aby poskytli pohodlné uchopenie a znižujú únavu ruky.

Na priechodka nástroj, súbor má ergonomickú rukoväť.Konštrukcia z liatiny a trvanlivé valivé plastové aby to ľahké držať a používať.

Naše tkaniny očko súpravy sú ideálne pre rôzne DIY projekty a opravy vrátane tarps, markízy, stany, tašky, topánky, opasky a ďalšie.

Materiál: Kov

farba: Ako je znázornené

Obsah Balenia:

1 x Kliešte kliešte

500 x Tlačidlo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

Akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke.

Špecifikácie Popis
Pôvod: Kontinentálna Čína
Materiál: Metall

Najnovšie Recenzie

Môžete tiež rád