50-1000 g Artičok Leaf 30:1,Chao Xian Ji,Doprava Zdarma

Na sklade
€75.79 €71.99

Popis Výrobku:

Názov produktu: Artičok listový extrakt 30:1

Latinský Názov: Cynara scolymus

Súčasťou Používa: Závod

Vzhľad: Hnedý Prášok

Skladovanie: Skladujte v chladnom a suchom mieste a vyhnite sa svetlo a teplo.

Čas Použiteľnosti: 2 Roky

Artičok je členom pestrec rodiny.Artičok rastie do výšky asi 2 m a vytvára veľké, violetgreen kvet hlavu.Okvetné plátky a mäsité kvet dna sa jedia ako zelenina na celom svete.

Na artičok bolo používané ako jedlo a medicíny, ktoré starí Egypťania, Gréci a Rimania.Vo viacerých krajinách, štandardizovaných rastlinných liekov artičoky sú vyrábané a predávané ako predpis, lieky na vysoký cholesterol a tráviace a poruchy pečene.

Artičok listový extrakt cynarin, aktívne chemické zložky v Cynara, spôsobuje zvýšený prietok žlče.Väčšina cynarin nájsť v artičok sa nachádza v dužiny listov, keď sušené listy a stonky artičok tiež obsahovať cynarin.

Tento diuretikum zeleniny je výživovú hodnotu, pretože jeho vystavovať pomoci na trávenie, posilnenie funkcie pečene, žlčníka funkciu a zvýšenie HDL/LDL pomer.Tým sa znižuje hladinu cholesterolu v krvi, ktoré sa zníži riziko pre vznik aterosklerózy a ischemickej choroby srdca.Vodné extrakty z artičok listy poukázali na zníženie cholesterolu inhibíciou HMG-CoA reduktázy a s hypolipidemic ovplyvniť, znížiť hladinu cholesterolu v krvi.Artičok obsahuje bioaktívne agentov apigenin a luteolin.

Hlavné Funkcie:

1.Artičok listový extrakt tiež pokladaný zmierniť nadúvanie.

2.Artičok listový extrakt má funkciu lieči tráviace ťažkosti, zlá funkcia pečene, a celý rad ďalších ochorení.

3.Artičok listový extrakt môže pomôcť zmierniť podráždenie žalúdka príznaky ako nevoľnosť, loating, bolesti brucha a vracanie.

4.Artičok listový extrakt možno použiť ako choleretica látky, posilňuje funkcie pečene tým, že zvyšuje produkciu žlče, má tiež stáročia stará povesť ako diuretikum

Špecifikácie Popis
Pôvod: Kontinentálna Čína

Najnovšie Recenzie

Anon

2024-01-10

Vďaka Sir

Môžete tiež rád