Vaňa Kanalizácie Kľúča Dvakrát Konci Ergonomické Mozgov Kľúča Na Kuchynské Drezy Kanalizácie Príslušenstvo Pre Ručné Umytie Umývadla Umývanie

Na sklade
€30.56 €10.69

Na Dumbell Kľúča je univerzálny nástroj pre odstránenie a inštalácia vaňou kanalizácie.Je vyrobený z trvanlivého die-cast hliníka a môžu byť použité s nastaviteľný kľúč alebo skrutkovač.Ideálny pre mop drezy, to Vaňou Mozgov Odstraňovač Kľúča robí DIY inštalatérske jednoduché a bezproblémové.

Špecifikácie:

Názov: Vaňou mozgov kľúča

Materiál: Hliníková zliatina

Veľkosť:cca 15.5*4,5 cm/6.1*1.77 palcov

Balenie Zoznam:

1pc*Vaňou mozgov kľúča

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolné a Spoľahlivé: Remeselnícky prostredníctvom vysokým teplotám kovanie procesu a lejacích, to vaňou mozgov kľúča sa môže pochváliť hrdza-dôkaz hliníkovej zliatiny materiálu.Dôverovať jeho silu a dlhú životnosť pre bezproblémové vaňou mozgov odstránenie.

2.Univerzálne Riešenie: S dual-end dizajn, to vaňou mozgov kľúča odstraňuje najťažších prekážok.Menšie konci funguje najlepšie pre vaňou kanalizácie, zatiaľ čo väčší koniec stará, kuchynské drezy.Dôveru, tento nástroj na riešenie všetkých vašich inštalatérske problémy.

3.Poškodenie Ovládanie: Naše ergonomické vaňou mozgov kľúča funkcie špeciálny dizajn, ktorý zabraňuje poškriabaniu chúlostivých povrchov.Činky kľúča umožňuje jednoduchú inštaláciu a odstránenie vaňou kanalizácie, takže inštalatérske úlohy bezproblémové a efektívne.Upgrade vašej inštalatérske hra s týmto základným nástrojom.

4.Jednoduché Použitie: Tento vaňou mozgov kľúča môže byť použitý samostatne alebo s nastaviteľný kľúč alebo skrutkovač na odstránenie alebo nainštalovať vaňou kanalizácie.To sa hodí najčastejšie vaňou mozgov veľkostí a tvarov, takže je univerzálny nástroj pre váš inštalatérskych potrieb.

5.Šikovný Pomocník: Dual, ktorý sa Skončil Kľúča pre mozgov je univerzálny nástroj, ktorý možno použiť pre rôzne účely.Kľúča je navrhnutý tak, aby ľahko odstrániť nepoddajné orechy v umývadlá, mp, výlevky, umývadlá na umývanie rúk drezy, kuchynské drezy, vane, a skrine.

Špecifikácie Popis
Pôvod: Kontinentálna Čína
Názov Značky: VAHIGCY

Najnovšie Recenzie

Môžete tiež rád