10Pc Presnosť Štrbinový A Prechádza Skrutkovač Nastaviť Rôzne Veľkosti S Možnosťou Nahradiť Čepele Hodinárov Nástroj Pre Šperky Trvanlivé

Na sklade
€79.90 €59.92

[RÔZNYCH SIZE](Byt:0.6 mm,0.8,mm,1,0 mm,1,2 mm,1.4 mm,1,6 mm,1.8 mm,2,0 mm.kríže:1.4 mm,1,6 mm) 10pcs rôzne veľkosti bytu a Phillips pre vás vybrať.Aj tento sledovať gramofónu skrutkovač nastaviť prichádza s 2ks náhradné čepele pre každý model.

[MULTI FUNKČNÉ]Tento skrutkovač set je vhodný pre každodennú údržbu nástrojov, ako sú demontáž sledovať,počítače, okuliare, hračky, šperky,atď.

[ PREMIUM QUALITY]presnosť skrutkovač prijíma tvrdené čepeľ a antikorózne ošetrenie, a all-metal blade nie je ľahké byť poškodený.

[ĽAHKO ovládateľný]skrutkovač má groove dizajn, čo je výhodné pre skrutku fixáciu a jednoduchá montáž a demontáž.Dizajn mriežky, demontáž nie je ľahko pošmyknúť.Rýchlo rozlišovať modely farba.

Vezmite prosím na vedomie: fyzické mierne farebný rozdiel alebo rozdiel, nemá vplyv na použite, prosím, to nevadí, ďakujem!

Farba:Foto Farba

Materiál:Kov

Obsah Balenia:

1 x Skrutkovač Nastaviť

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Špecifikácie Popis
Pôvod: Kontinentálna Čína
Názov Značky: FGHGF

Najnovšie Recenzie

Môžete tiež rád